Cum îmi securizez contul după ce detectez o activitate neobișnuită?

Publicat la 21 mar. 2025Actualizat la 25 aug. 20265 min citire37

Dacă observi vreo activitate neobișnuită în contul tău, trebuie să contactezi imediat asistența pentru clienți oficială. Te vom ajuta să îți blochezi rapid contul pentru a-ți proteja activele. Dacă observi ceva neobișnuit în setările contului tău, asigură-te că revizuiești și actualizezi aceste setări cheie de securitate:

Parola contului

Îți poți schimba parola de conectare urmând acești pași:

  1. Deschide aplicația OKX

  2. Selectează opțiunea Meniu

    Deschide pagina Centrul utilizatorului

  3. Navighează la Profil și setări

  4. Selectează Securitate

  5. Alege Parolă de conectare și urmează instrucțiunile pentru a o actualiza

Notă: se recomandă să folosești o parolă puternică ce include o combinație de litere mici și mari, cifre și caractere speciale. Evită să reutilizezi aceeași parolă ca pentru contul tău de email. Pentru protecție suplimentară, golește memoria cache și cookie-urile browserului în timpul acestui proces.

Autentificare cu doi factori

Dacă observi că Google Authenticator a fost conectat și că această acțiune nu a fost efectuată de tine, resetează-l imediat.

Pentru securitate suplimentară a contului, îți recomandăm cu tărie să activezi autentificarea cu doi factori (2FA).

Urmează instrucțiunile de aici pentru a-ți conecta aplicația de autentificare.

Notă: fă întotdeauna o copie de rezervă a codului QR în timpul configurării, într-un loc sigur. Vei avea nevoie de el dacă vei schimba vreodată dispozitivul.

Poți dezactiva sau schimba aplicația de autentificare oricând. Totuși, din motive de securitate, retragerile de fonduri vor fi dezactivate timp de 24 de ore după efectuarea oricăror modificări.

API

Pentru a vizualiza sau șterge API-urile:
Selectează pictograma Meniu din aplicație > Trage în jos pentru a accesa Bara de instrumente > Selectează API > Șterge orice API care nu a fost creat de proprietarul contului.

Dispozitiv de încredere

Accesează Centrul de securitate și verifică Gestionarea dispozitivelor. Dacă vezi dispozitive nerecunoscute, îți recomandăm să le elimini imediat pentru a-ți securiza contul.

Metodă de plată

Este important să îți păstrezi metodele de plată corecte și actualizate. Iată cum le poți gestiona:

  1. Deschide aplicația OKX > Navighează la secțiunea Bursă de pe pagina principală și selectează pictograma Meniu

  2. Selectează P2P Trading

  3. Accesează Profile de pe pagina principală

    Selectează Profile pe pagina de tranzacționare P2P

  4. Selectează Payment

  5. În Metode de plată, vei vedea toate opțiunile conectate

  6. Pentru a face modificări, atinge Edit, actualizează informațiile și salvează

  7. Pentru a elimina o metodă, atinge Delete, apoi Confirm pentru a finaliza acțiunea

Adresă verificată

Pe web

  1. Conectează-te la www.okx.com

  2. Selectează Active din meniul de sus

  3. Selectează Retrage

  4. Alege moneda pentru retragere

  5. Deschide Agenda de adrese

  6. Găsește orice Adresă verificată care nu a fost adăugată de tine > Selectează Șterge > Confirmă de două ori

În aplicație

  1. Conectează-te > Accesează Active > Selectează Retrage

  2. Alege moneda de retragere > Selectează rețeaua

  3. Selectează Agenda de adrese > Pentru orice Adresă verificată care nu a fost adăugată de tine, glisează spre stânga pentru a șterge

Cheie de acces

Pentru a examina sau gestiona cheile de acces:

  1. Deschide aplicația OKX > Selectează Meniu

  2. Accesează Profil și setări > Selectează Securitate > Intră în Centrul de securitate

    Selectează Securitate în pagina centrului de utilizator

  3. Selectează Chei de acces

Verifică dacă există chei de acces pe care nu le-ai creat tu. Dacă da, resetează-le pentru a-ți securiza contul. Dacă intenționezi să folosești o cheie de acces în viitor, poți adăuga oricând una nouă. Află mai multe despre cheile de acces aici.

Cont de conectare cu terți (Google + Apple ID + Telegram + OKX Wallet)

Dezasociază conectarea prin terți folosind rețelele sociale. Accesează Meniu > Centrul utilizatorului > la Profil, caută Conturi conectate > Dezasociază orice cont social care nu a fost conectat de tine.

Folosește un dispozitiv securizat

Îți recomandăm cu tărie să efectuezi toate acțiunile legate de securitate pe un dispozitiv de încredere care nu are malware. Dacă dispozitivul tău anterior ar putea fi compromis, este recomandat să folosești un dispozitiv securizat pentru orice recuperare de cont sau verificări, pentru a reduce riscul accesului neautorizat.